VREAU SA FIU VOLUNTAR

Tot din experienta noastra din ultimii 6 ani, stim cat de nepretuit sunt oamenii care fac voluntariat, pentru ca daruiesc ceva care este nepretuit: timp. Timp din viata lor. Fac asta pentru ca, undeva, pe parcursul vietii au inteles ca schimbarea se face doar prin implicare activa, prin maneci suflecate, prin a da si a construi ceva in comunitatea din care fac parte, asa cum intelep spunea Peter Marshal: “faptele mici realizate fac mai mult bine decat faptele mari planificate”.

Poate te gandesti ca nu ai cu ce sa ajuti? Nu te mai gandi! Prima mea actiune de voluntariat (salut, Simona aici), a plecat de la datul cu matura), iar prima actiune de voluntariat a lui Mirel a fost de a grupa pe judete sute de formulare de 3,5%,  atata credeam ca putem face, ulterior am aflat ca se poate mult mai mult, pas cu pas prinzi incredere in tine, in ce poti oferi, le vei povesti prietenilor si familiei ce bine te-ai simtit facand voluntariat de fapte bune.  Trebuie doar sa vrei iar noi promitem sa fim alaturi de tine si vom construi impreuna, pas cu pas.

Prin urmare, te asteptam cu drag sa te inscrii ca voluntar prin formularul de mai jos, astfel incat atunci cand vom avea nevoie de Om Bun, sa primesti e-mail de la noi. Multumim cu recunostinta!